Nå er det ufattelig lenge siden det har vært brygget noe etter et småhektisk 2017. Det står på planen at det skal gjøres et forsøk på å clone Smithwicks. Denne har jeg hatt success med tidligere, men jeg var ikke helt fornøyd med fargen. Smaken var heller ikke helt spoton. Nå har jeg lagt hjernen i bløt; les googlet, og kommet frem til noe som jeg håper blir bedre.
Jeg kommer tilbake med resultatet.

Når dette er sagt har jeg hevet meg på bølgen med whirlpooling, og har gått til innkjøp av Grainfather sin whirlpool «sleiv». Den har fått gode tilbakemeldinger, sammtid som jeg synes det er stusselig å gå til innkjøp av noe som er så enkelt. Jeg mener også at dette fint kan gjøres for hånd. Så det er med delt følelse jeg tar fatt på dette prosjektet.

Ved impuls gikk jeg også inn for å kjøpe meg et konisk gjæringskar, med visse økonomiske begrensninger. Jeg har lenge siklet på SS sin conical fermenter, noe som desverre ikke lot seg gjennomføre. Valget falt derfor på fermentasaurus. Jeg håper at jeg får den klar til smithwicks skal til gjæring.

Jeg vil legge ut nye innlegg rundt utstyret når jeg har fått testet det.
Fermentasaurus
Grainfather whirlpool

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *