Dette er en av verdens største øl, og har flere ganger vært kåret til verdens beste. Jeg har med stor respekt gått løs på oppgaven med å lage en clone av den. Etter utallige timer på google og diverse hjemmebryggerforum, både her til lands og det store utlandet, har jeg endelig kommet frem til en oppskrift jeg mener skal være veldig tett på orginalen. Ikke bare på smak, men også i produksjonsmåte.(Selv jeg det er tatt visse kunsteriske friheter og tilsatt ferdig sirup – bare for å ta hensyn til begrensningene i bryggelokalet). Jeg legger ut en oppskrift på sirup her etterhvert.

Brygging av denne vil forhåpentligvis skje innen kort tid, og da er det bare å glede seg et år frem i tid. Denne skal stå lenge til gjæring, men lages opp mot et år før den nytes…

Original oppskrift
Nymotens oppskrift(multi grain)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *